fbpx
Luxus és Egyediség

Salon Isabell

A Pozsonyban található luxus szalon, mely boho, luxus  és egyedülálló Haute Couture, valamint világhírü divattervezök által megálmodott Galia Lahav Couture menyasszonyi  ruhákat hoz a Szlovák piacra. Azoknak a vendégeknek akik  egyedi, eredeti és elsö osztályú minöséget keresnek  csodálatos estélyi ruhákat kínálunk a szlovák divattervezőtöl Katka Vavrová-tól. Garantáljuk, hogy minden ruhadarab  egyedi lesz.

Biztosak vagyunk benne, hogy még a legigényesebb vendégeink is  sikeresen tudnak választani a kinálatunkból. A legmagasabb kategóriájú esküvői és estélyi ruhák kínálata hiányzott a régiónk piacáról, így reméljük, hogy az általunk választott ruhák tetszeni fognak önöknek is.

A mottónk tökéletesen jelképezi mind azt, amit a Salon Isabell-ben megteszünk önökért.

„Az egyetlen módja annak, hogy valóban elégedettek legyünk, hinni, hogy amit csinálunk az kiváló munka és az egyetlen módja ,hogy nagyszerü munkát végezzünk az, hogy szeressük amit csinálunk.“

Az a tény,  hogy szeretjük a munkánkat garantálni tudja önöknek hogy tökéletes kiszolgálásban lesz részük. A célunk, hogy már a tökéletes ruha kiválasztásakor úgy érezze magát mint egy istennö.  Mi teljes szívvel azt kívánjuk , hogy ez az érzés Önnel legyen egész élete során.

Petra Sekerková

Salon Isabell üzletvezetöje