fbpx

Galia Lahav GALA

Luxus esküvői ruhák

Galia Lahav GALA

Luxus esküvői ruhák
A márkáról

Galia Lahav

Galia Lahav az elmúlt három évtizedben az egyik vezető design divatházak közé tartozik, amely a legmagasabb színvonalú gyártmányokkal, aprólékos, egyedi  varrási technikákkal jellemezhető ruházati cikkekkel rendelkezik.  A Haute Couture esküvői ruhákat új szintre emelte, melyek nem egyszerűek és szerények, éppen ellenkezőleg, extravagánsak, gyönyörű és rendkívüli tervezéssel kialakított stílusos darabok.Galia Lahav olyan márkát hozott létre, amely évek óta az egyik legexkluzívabb a világon, egyedi merész stílusával, többrétegű selyem szoknyájával és olasz elefántcsont csipke használatával.A Galia Lahav Stúdiónál a minöség a prioritás, így a ruhák színvonala garantált. Minden ruhát kézzel készítenek, amit legalább 120 órán át varrnak Izrael legjobb  szabói.  A Galia Lahav tervezőcsapata megalakulása óta, Galia Lahav  célja a női és esküvöi divat megváltoztatása, amelyben a legkívánatosabb esküvöi ruhákat hozzák létre. Ez az exkluzív márka Szlovákiában csak a Salon Isabellben található meg.A Galia Lahav márka célja, hogy tovább fejlessze egyedi technológiai rendszereit, hogy növelni tudja képességeit és hogy a tervei  eljussanak minden  gyönyörü nöhöz, akik  olyan ruhát szeretnének viselni ami nekik, csakis nekik lett tervezve.A ruhák megfelelnek a menyasszonyi piac legmagasabb színvonalának, és megfelelnek a Chambre Syndicale de la Haue Couture által elismert első és egyetlen menyasszonyi divatház örökségének.
Új Kollekció

Urban Love Story

A 2021-as esküvöi szezonra egy luxus-esküvöiruhát választottunk ki két GALA kollekcióból., az a Kollekció GALA Collection No. XI –  „Urban Love Story”. Gyözödjön meg róla ön is, hogy ezek igazán csodálatos  luxus drágakövek, amelyeknek a magyar esküvöi piacon nincs ellenfelük.

A korábbi gyűjtemények legnépszerűbb termékeivel együtt a GALA Collection no. I – X 25 luxus esküvői modellünk van.  Biztosak vagyunk benne, hogy ön is imádni fogja ezeket a darabokat. Ha esetleg nem találná meg nálunk  a megfelelö luxus-esküvöi ruhát, akkor szívesen rendelünk önnek egy másik kollekcióból.

Az akutális kollekcióból minden ruha nem csak megtekinthetö, hanem a  Galia Lahav Trunk Show alatt fel is probálható. A Galia Lahav Trunk Show évente négyszer kerül megrendezésre  a Salon Isabell-ben. Tekintse meg a médiaprofilainkat: Facebookunkat és Instagramunkat, hogy többet megtudjon az eseményekröl és dátumokról.

Galia Lahav GALA

Collection No. XI – „Urban Love Story”

Jessie

Haute Couture svadobne saty - Jessie F_lowres
Haute Couture svadobne saty - Jessie B_lowres

Mel

Haute Couture svadobne saty - Mel F_lowres
Haute Couture svadobne saty - Mel B_lowres
Long-sellers

A legkedveltebb termékeink eddigi kollekcióinkból

A legújabb GALA Collection No. XI gyűjteményekből származó menyasszonyi ruhák mellett rendelkezésünkre állnak az eddigi kollekciók legkedveltebb darabjai is.

 

Galia Lahav GALA

Collection No. IX

GALA G-407

GALA G-408

Haute Couture svadobne saty - G-408
Haute Couture svadobne saty - G-408-back
Galia Lahav GALA

Collection No. VIII

GALA G-305

GALA G-312

Haute Couture svadobne saty - G-312 front
Haute Couture svadobne saty - G-312 back
Galia Lahav GALA

Collection No. VII

GALA G-207

Galia Lahav GALA

Collection No. VI

GALA G-104

Haute Couture svadobne saty - G-104-F
Haute Couture svadobne saty - G-104-F-B2
Galia Lahav GALA

Collection No. V

Gala 1001

Gala 1010

Haute Couture svadobne saty - GALA-1010-back-
Haute Couture svadobne saty - GALA-1010-front-2
Haute Couture svadobne saty - GALA-1010-front
Haute Couture svadobne saty - GALA-1010-medium-shot
Galia Lahav GALA

Collection No. IV

GALA 902

Gala 904

Gala 906

Gala 909

Gala 911

Galia Lahav GALA

Collection No. III

Gala 803

GALA 805

Galia Lahav GALA

Collection No. II

Gala 702

GALA 708

Gala 710

Gala 711

Galia Lahav GALA

Collection No. I

GALA 607

Haute couture svadobné šaty - Galia Lahav - Gala 607 - front_top
Haute couture svadobné šaty - Galia Lahav - Gala 607 - back
Haute couture svadobné šaty - Galia Lahav - Gala 607 - front
Videó Galéria

Álmodj velünk

A GALA by Galia Lahav a luxus esküvői ruhák közé tartozik, melyek megrendelésre készülnek. A GALA ruhák szexi szabásairól, puha anyagairól és kétségtelenül egyedi, trendi dizájnjairól ismertek. Mindemellett a ruhák kényelmét és kidolgozásait tekintve megőrzik a Galia Lahav divatház stílusát, amelyek a kiváló minőségükről, részletes kidolgozásaikról és a kényelmes viseletükről ismert Galia Lahav Haute Couture esküvői ruhák. Találd meg álmaid esküvői ruháját a GALA by Galia Lahav egyik kollekciójából.