fbpx

Helena Kolan

Boho esküvöi ruhák

Helena Kolan

Boho esküvöi ruhák
A márkáról

Helena Kolan

Helena Kolan, az izraeli esküvői ruha tervező 17 éves korában kezdte pályafutását, amikor megtervezte első esküvői ruháját  a barátja esküvőjére , de a története régebbről kezdődik, amikor kislányként  első lépéseket  csinálta  varrógéppel.

2004-ben diplomázott Shenkarben, a Divattervezési és Ipari Mérnöki Tanszékben. 2011-ben, 7 év múlva ipari mérnökként dolgozott reggelente, éjjel tervezte és gyártotta a boho esküvői ruhákat a menyasszonyoknak, és teljesítette álmát. Helena megnyitotta teljesen új esküvői ruha stúdióját 243 Dizengoffban, Tel Avivban, az esküvői ruhák Izraelben található központi és legexkluzívabb helyén. Ma Helena Kolan Stúdió az ország egyik vezető és legprofesszionálisabb stúdiója.

A Helena Kolan menyasszonyi kollekciói jól ismertek az elegáns, ízléses és könnyed stílusról. Jól megválasztott szövetekből és anyagokból vannak kialakítva. A Helena Kolan dizájnja a sima, tiszta és modern menyasszonyi stílus, mindegyik ruha kifejezi az őket viselő nők egyedi személyiségeit.

A kollekciók testre szabottak, tiszta vonalakkal vannak ellátva, figyelmet fordítva minden apró részletre, minden kollekciót különböző technikákkal készítettek. A Helena Kolan tervezési folyamata a menyasszony igényeinek és szenvedélyének megértésével kezdődik. Ezután az álom valósággá tétele, azáltal, hogy minden tudását és kreativitását azokra a szükségletekre helyezi, lépésről lépésre, amíg egy újabb klasszikus és időtlen ruha életre nem kel, hogy szolgálják a menyasszony legkülönlegesebb napját.

Dream Rene’e

Taylor