fbpx

Bien Savvy

Luxus alkalmi ruhák
A márkáról

Bien Savvy

A Salon Isabell a Bien Savvy tervezőház luxus ruháit hozza a szlovák piacra. Különböző stílusú ruhákat kínálunk Önöknek bármilyen társadalmi alkalomra, függetlenűl attól, hogy ez bál, esküvő, érettségi, promóciós vagy céges parti. A Bien Savvy alkalmi ruháiban biztosan Ön lesz minden partin az est fénypontja.

 

Ùj Kollekció

Angels Kollekció

2020-as szezonra a Bien Savvy, Angels kollekcióból választottuk ki a gyönyörű estélyi ruhákat és koktél ruhákat, elegáns nyakvonalakkal, amelyek kiemelik a női vonalakat. Abban az esetben, ha nem találta meg álmai ruháját a Szalonunkban, szívesen megrendeljük önnek.

 

Alexia

Ez a különleges estélyi ruha a legkifinomultabb csipkéből készült, tüll rétegekkel, és szépen díszített, csillogó kristályokkal. A ruha felső  része V- dekoltázzsal és hosszú csipkés ujjaival igazán érzékivé varázsolja a hercegnő  stílusú szoknyát.

Follow Your Heart

A “Follow Your Heart” koktélruha szépsége a nagy fodros tüll szoknya és a kézzel alkalmazott csipke a ruha felső  részén. A könnyedén libegő  szoknya finoman  hull a börre. A “Follow Your Heart” egy könnyű és nőies koktél ruha, egy igazi meghívás egy nő hiteles romantikus énjének felfedezésére. Fedezze fel álmait, és váltsa valóra követve a szívét.

In Love Again

Az “In Love Again” estélyi ruha egy kifinomult, elegáns világba varázsolja Önt. Olyan lesz, mint egy igazi hercegnő ebben a csipkés, tüll ruhában, a hosszú  szoknyával és a szexi nyitott háttal. A kézi hímzés és a ruha ujjai kifinomult dizájnt  adnak ennek az értéki stílusnak.

Secret Heaven

Ez a kitűnő ruha puha, nude színű  tüll rétegekből áll, amelyek kézzel készített fekete hímzésekkel vannak ellátva – minden  egyes panel precízen van elhelyezve, hogy a sziluettje laposabb legyen. A V-nyakú dekoltázs, a lenyűgöző hát kivágás fokozza a kifinomult, könnyű sziluettet.

Magic Secret

A piros csipkés hímzések, ezen a test színű  tüllön igazán kifinomult választás  egy koktél ruha számára. A gyönyörűen megrajzolt  tetoválás  szerű,  kézzel készített hímzések nyújtják ezt az eleganciát a ruhának. Ez egy kifinomult koktél ruha, amely egy lágy felépítésű  sziluettet alkot.

I Love To Be Lucky

Ez a ruha gyönyörű bársony és csipke kifinomult  kombinációja. A felső  határozottan a figyelem középpontjában áll ennek az estélyi ruhának, mivel a kézzel varrott csipkebetétekkel ellátott finom hálós anyag, flitterekkel és gyöngyökkel díszítve azt a benyomást kelti, hogy a sziluett a bőrt gazdag részletekkel díszíti.

I Love Your Voice

Ez a gyönyörű ruha mindent magába foglal, ami meghatározza az elegancia valódi értelmét. A titokzatos fekete szín, a finom szövetek és a tiszta, mély kivágások mgas színvonalúvá emelik ki ezt a kifinomult darabot. A csipkével és gyöngyökkel hímzett, hátúl nyitott felső rész finoman díszíti ezt a kifinomult megjelenést.

I Love Your Eyes

Ez a lenyűgöző ruha a nő sziluettjét ünnepli , mivel érzékien díszíti a fenséges nyakat és a  finom csipkés hímzéssel díszített  hátvonalat, miközben nagy hangsúlyt ad a kulcsfontosságú részekhez. A császári vörös szín és a szoknya különleges díszítése csak még több stílust ad ennek a csodálatos darabnak.

I Love To Feel You

Most ez az amit provokatívnak nevezünk, de ez a ruha mégis tele van kifinomultsággal!  Követve a női idomokat, a fekete csipkével díszített  rész emeli ki azokat a részeket ami egy nőt… nővé tesz. A széles csipkével és selyemszalaggal díszített fűző, káprázatos női homokóra alakot nyújt, ami teljesen  felhívja a figyelmet.

Sweet Kindness

Ez az arany selyem-taft szoknya egy tökéletes darab az esküvői szezonra. A hízelgő csipkés felső ,az  aszimmetrikus szoknyával igazán különleges stílust nyújt a női  idomok kihangsúlyozására.

Aiza

Ez a mesés hercegnő stílusú ruha király- és akvamarin kék színkeverékben tündököl. A fűző érzékien kiemeli a felső részét a ruhának, a tüll szoknya pedig finomabbá teszi ezt a gyönyörű sziluettet. Ez a darab elegáns arisztokratikus, érzéki stílust nyújt.

Abrice

Válasszon egy látványos estélyi ruhát, mély dekoltázzsal, amely igazi női érzetet nyújt. A sötétzöld szín és a fekete Chantilly csipke keveréke a legaranyosabb és legkifinomultabb összhatást kelti. A V-alakú dekoltázs, a hátul puszta csipkével díszített hát rész és divatos testhez simuló anyag , hízelgő, nőies  darab  egy különleges esemnényre.

Alice

Ez a fekete rövid ruha finom tüllből készült, díszes hímzéssekkel díszítve, amely elegáns, korszerű érzetet teremt. A Vintage stilus ihlette ezeket a mintákat és a hátul mélyen nyitott stílust. Ez a koktél ruha tökéletes választás partikra, különleges rendezvényekre vagy esküvőkre.

Amaan

Viselje ezt a sellő stílusú estélyi ruhát egy felejthetetlen éjszakára. Ez a darab áttetsző hosszú ujjú felsővel, rajta díszítéssekkel ellátva, akár tetoválást keltő hatást nyújt. A minták gyöngyökkel vannak díszítve,hogy érzékibb érzetet nyújtsanak , a mély dekoltázsal elátott felső részhez és a bordó hosszú testhez simuló szoknyához. Ez az estélyi ruha igazán becses és érzéki választás.

Angel

Ez az elegáns fekete estélyi ruha sikkes választás egy estélyre. Bársony ruha, hímzett  csipkés kivágásokkal és válról, mélyen hátig lenyúló csipke boritással,amely fekete flitterrekkel díszítve tökéletesen pompázik a reflektorfényben. Viselje ezt a fekete darabot egy igazán kifinomult hatás keltésére.

Amelia

Ez a fekete estélyi ruha egyszerre elbűvölő és romantikus. Fél vállas, szürke organza fodrokkal díszítés igazán egyedivé varázsolja ezt az estélyi ruhát.